Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Ήρθε ο άντρας μου και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει μικρό για να το προσέχω""

"Είναι σκέψεις που πιστεύω πως τις έχουμε κάνει όλοι οι γονείς αυτά τα τελευταία 24ωρα..", σημείωσε η παρουσιάστρια με αφορμή την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τις σκέψεις της για το τραγικό συμβάν των Τεμπών μοιράστηκε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα". Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο ενώ ανέφερε και όλα όσα της είπε ο σύζυγός της μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων.

Λύγισε η Σοφία Αλιμπέρτη για την τραγωδία στα Τέμπη | "Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…"

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη μετέφερε on air τα πρώτα λόγια που της είπε ο σύζυγός της και πατέρας της μονάκριβης κόρης τους, Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε πως ο Θοδωρής Μαρασούλης μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 46 μέχρι στιγμής νεκρούς, τον έκανε να σκεφτεί πως θα ήθελε η κόρη τους να μείνει για πάντα παιδί ούτως ώστε να μπορούν να την προσέχουν.

"Σε πληροφορώ ο άντρας μου σήμερα που είναι ένας πάρα πολύ ψύχραιμος άνθρωπος ήρθε σήμερα το πρωί και μου είπε: "Δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει τόσο μικρό για να το προσέχω, να το ελέγχω, να είναι καλά, να μην του κάνουν κακό, να μην πέσει θύμα ενός τροχαίου, να μην μπει σε ένα τρένο που θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο." Είναι σκέψεις που πιστεύω πως τις έχουμε κάνει όλοι οι γονείς αυτά τα τελευταία 24ωρα και ότι και να πούμε είναι λίγο. Όσο και να θέλουμε να συμπαρασταθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους δεν ξέρω αν μπορούμε να το πετύχουμε. Τα λόγια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να απαλύνουν αυτόν τον πόνο. Αυτό το βάθος του πόνου και της ψυχής που θρηνεί τον τόσο ξαφνικό χαμό ενός νέου ανθρώπου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ