Follow us

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ | Η φωτογραφία που διέγραψε από το Instagram μετά τις αντιδράσεις των ακολούθων της

"Λίγος σεβασμός όταν η Ελλάδα θρηνεί, κακή ώρα για selfies.."

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Splash News / Ideal Image

Αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε ένα post της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εν μέσω εθνικού πένθους. Η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie Chantal ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media την οποία έσπευσε να διαγράψει λίγο μετά τα σχόλια που δέχθηκε από τους followers της.

"Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα" | Το μήνυμα της Marie - Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη κοπέλα δημοσίευσε μία ολόσωμη φωτογραφία από τον καθρέφτη του σπιτιού της, με τους followers της να της επισημαίνουν πως ίσως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για φωτογραφίες. Αναλυτικότερα, πολλοί ήταν αυτοί που σημείωσαν πως θα έπρεπε η ίδια να δείχνει σεβασμό όταν η Ελλάδα θρηνεί, κάνοντας έτσι λόγο για την τραγωδία των Τεμπών και το τριήμερο εθνικό πένθος στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ | Η φωτογραφία που διέγραψε από το Instagram μετά τις αντιδράσεις των ακολούθων της

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εν λόγω φωτογραφία δεν υπάρχει πια στο προφίλ της αφού η ίδια έσπευσε να την διαγράψει μετά τα σχόλια που δέχθηκε στο comment section.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ