Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | "Μαζί. Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε"

Η φωτογραφία με το γιο της και το συγκινητικό μήνυμά της μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της μέσω Instagram. Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και το γιο τους, κι έγραψε:

"Μαζί – Μια λέξη της οποίας η σημασία υποτιμάται διαρκώς! "Θέλω τον χρόνο μου", "πώς αντέχετε συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον;", "μα καλά ακόμα κοιμάται στο κρεβάτι σας; Χαράς το κουράγιο σας".

Ανδρέας Μικρούτσικος | Τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του

Και η πίεση μεγαλώνει και οργανώνεις το πρώτο διήμερο ταξίδι χωρίς το μωρό σου, ενώ δεν είσαι έτοιμη. Το κάνεις γιατί αισθάνεσαι ότι "πρέπει" – αφού σχεδόν χρόνισε το παιδί. Ξαφνικά όμως, ανοίγεις το κινητό σου ένα πρωί και διαβάζεις για την σύγκρουση δυο τρένων. Συνειδητοποιείς ότι ΕΤΥΧΕ να μην είναι μέσα κάποιος δικός σου άνθρωπος.

Η μητέρα σου, ο αδελφός σου, ο άντρας της ζωής σου, η κολλητή σου… το παιδί σου. Και έτσι ξαφνικά τα "πρέπει" γκρεμίζονται, γιατί σκέφτεσαι ότι αργά η γρήγορα θα αναγκαστείς να είσαι χώρια τους, αλλά προς το παρόν θέλεις να τους κρατήσεις όσο πιο κοντά σου γίνεται… Γιατί ακόμα μπορείς. Μαζί. Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε", έγραψε στη λεζάντα.

Η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε στα Τέμπη | Η φωτογραφία της από τον τόπο της μοιραίας σύγκρουσης

Δες την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ