Follow us

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη | "Είμαστε όλοι μας αστείοι που συζητάμε για ζοφερή πραγματικότητα την ώρα που άλλοι τη βιώνουν"

Η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής "Mega καλημέρα" με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, κάνοντας αναφορά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη NDP

Με ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" που προβλήθηκε στην εκπομπή "Mega καλημέρα", η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε τους τηλεθεατές, αναφερόμενη στην τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη την περασμένη Τρίτη και στον τρόπο που χειρίζονται τα μέσα αυτή τη δραματική κατάσταση.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά "Δεν γυρίζουμε την πλάτη μας στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, πάντα υπολογίζοντας τι συμβαίνει γύρω μας, είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε μέσα από τη δική μας εκπομπή να βάζουμε ένα λιθαράκι περισσότερο αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας, όσο αυτό είναι επιτρεπτό και δυνατό".

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη | "Είμαστε όλοι μας αστείοι που συζητάμε για ζοφερή πραγματικότητα την ώρα που άλλοι τη βιώνουν"

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας : "Εμείς μιλάμε για κανονικότητα, είτε χαζοχαρούμενη είτε μη χαζοχαρούμενη, λέμε ότι στενοχωριόμαστε… Αλί στις οικογένειες που πραγματικά αυτή τη στιγμή θρηνούν, δηλαδή μερικές φορές νιώθω ότι είμαστε όλοι μας αστείοι που συζητάμε για ζοφερή πραγματικότητα την ώρα που τη βιώνουν άλλοι μέσα στο πετσί τους".

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη | "Είμαστε όλοι μας αστείοι που συζητάμε για ζοφερή πραγματικότητα την ώρα που άλλοι τη βιώνουν" - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ