Follow us

Ο Νικήτας και ο Άρης Αργυρόπουλος στέλνουν τις πιο γλυκές ευχές στη μητέρα τους με αφορμή τα γενέθλιά της

"Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας❤️Χθες ήταν τα πιο περίεργα γενέθλιά μου..", σημείωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της ενώ δέχθηκε πλήθος ευχών στα social media.

Η Μαρία Μπακοδήμου στην πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με τον κούκλο γιο της, Νικήτα Αργυρόπουλο

Μάλιστα, μεταξύ αυτών που τίμησαν την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μέσω social media ήταν οι γιοί της. Ο Νικήτας και ο Άρης Αργυρόπουλος δημοσίευσαν δύο υπέροχες και γλυκές φωτογραφίες με τη μητέρα τους λέγοντας έτσι τα "χρόνια πολλά" στη γυναίκα της ζωής τους.

Ο Νικήτας και ο Άρης Αργυρόπουλος στέλνουν τις πιο γλυκές ευχές στη μητέρα τους με αφορμή τα γενέθλιά της
Νικήτας Αργυρόπουλος

Η ίδια μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους έκαναν αυτή τη βραδιά ξεχωριστή σημειώνοντας ωστόσο πως τα φετινά της γενέθλια ήταν από τα πιο περίεργα που έχει ζήσει ποτέ, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

"Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας❤️Χτες ήταν τα πιο περίεργα γενέθλια μου. Και μέσα σε αυτό το κλίμα της ματαίωσης έγινε εκκωφαντικά ακόμα πιο συνειδητό πόσο μεγάλο είναι το δώρο της ζωής . Να είστε καλά όλοι σας 😊"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ