Follow us

Τραγωδία στα Τέμπη | Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας Μήτσκα - "Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου το όνομά της"

Η Ιφιγένεια Μήτσκα επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

MissBloom TEAM
τεμπη

Στην εκπομπή "Πρωινό μας" και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Μήτσκα. Η αδερφή της Ιφιγένειας Μήτσκα, της άτυχης κοπέλας που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών όπου έχασε τη ζωή της, δήλωσε πως η οικογένειά της δε θα πάψει να θρηνεί ποτέ τον χαμό της αδερφής της ενώ ζήτησε να τιμωρηθούν όλοι όσοι φταίνε.

"Πρώτη και τελευταία φορά με το τρένο" | Το τελευταίο μήνυμα της άτυχης Αναστασίας στον πατέρα της

Η Χριστίνα Μήτσκα συγκίνησε με όλα όσα είπε ενώ αποκάλυψε πως θα δώσει το όνομα της αδερφής της στη δύο μηνών κόρη της τονίζοντας ωστόσο πως το κενό της αδερφής της δεν το καλύπτει τίποτα.

"Το μωρό μου είναι δύο μηνών. Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει… Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα δυστυχώς… Θα τη θυμόμαστε…"

"Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο που βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκαν, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν."

"Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα, την οποία θα βαφτίσουμε Ιφιγένεια."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ