Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | Η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος

Όλα όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή "Super Katerina".

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Το Άγιο Όρος αποφάσισε να επισκεφθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή "Super Katerina".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαστική απόφαση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του στις 3 Μαρτίου ενώ έπειτα από λίγες μέρες επισκέφθηκε το Άγιο Όρος όπου και παρέμεινε για μία ημέρα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την άποψή του για αυτή την κίνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι κάτι που κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης για την εικόνα του.

"Θεωρώ την κίνηση περί Αγίου Όρους μετά το παρών του στο αστυνομικό τμήμα επίφαση. Δηλαδή πάει να του δώσει ένα κλίμα της ανάγκης απομόνωσης της θρησκείας. Ο καθένας μας θέλει να πάει στο Άγιο Όρος να δει αυτό τον τόπο. Όταν το κάνει υπό αυτές τις συνθήκες το χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, για την εικόνα του. Η αξία του Αγίου Όρους είναι να πας και να μελετήσεις το φαινόμενο σιωπής χώρου και πάντων κάτω από μια προσωπική ηρεμία. Η επίκληση του Θεού γίνεται μέσα σου, γίνεται παντού δεν χρειάζεται τελετουργικός χώρος.", είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό βγήκε η δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ