Follow us

Η Τζένη Μελιτά είναι η φετινή παρουσιάστρια της Eurovision | "Θα δουλέψω σαν το σκυλί…"

Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη.

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά Instagram

Τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη παίρνει φέτος η Τζένη Μελιτά, όσον αφορά το θεσμό της Eurovision και την παρουσίασή της. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μελιτά θα αναμεταδώσει τον φετινό μουσικό διαγωνισμό έχοντας φυσικά στο πλευρό της τη Μαρία Κοζάκου.

Τζένη Μελιτά | Το φωτεινό σπίτι και το γεμάτο φυτά μπαλκόνι της θυμίζει περισσότερο εξοχικό σε βουνό

Η παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα σήμερα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν", να εκφράσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για το γεγονός αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι έτοιμη να δουλέψει σαν σκυλί για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ίδια τόνισε πόσο ενθουσιασμένη είναι ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί πολύ για εκείνη τη βραδιά.

"Νομίζω ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Ανυπομονώ. Ξέρω ότι είσαι πολύ χαρούμενος Φώτη. Όταν του το είπα, πέταγε από τη χαρά του όπως κι εγώ. Ανυπομονώ πάρα πολύ να πάω εκεί. Θα μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ εδώ στην εκπομπή. Είναι μεγάλο δώρο και μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πραγματικά. Θα δουλέψω σαν το σκυλί και νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία."

"Έτσι όπως μαζεύω κόσμο σπίτι μου και τους καλώ εκείνη τη μέρα και τρώμε, αυτό το κλίμα θέλω να περάσω και στον κόσμο. Θα είμαι μαζί με τη Μαρία Κοζάκου φυσικά. Θα μάθω πολλά. Ανυπομονώ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ