Follow us

Λίγο πριν γεννήσει | Οι πολύ σπάνιες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με φουσκωμένη κοιλιά από το 2005

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, Αλέξανδρο, η Μαρία Σολωμού είχε απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό σε σπάνια στιγμιότυπα με φουσκωμένη κοιλίτσα.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού | Οι σπάνιες φωτογραφίες από το 2005 λίγο πριν γεννήσει NDP Photo Agency

Η Μαρία Σολωμού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες και δυναμικές προσωπικότητες της εγχώριας showbiz. Πάντοτε γοητευτική, ετοιμόλογη και -συνήθως- με το άφρο μαλλί-σήμα κατατεθέν της, η ηθοποιός εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση με τον δυναμισμό της. Με αφορμή όμως το "baby boom" που επικρατεί τη φετινή χρονιά, ανατρέξαμε σε μία πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή της Μαρίας Σολωμού, και συγκεκριμένα στην εγκυμοσύνη της.

Μπορεί τώρα να είναι ζευγάρι με τον ράπερ Mente Fuerte, όμως στο μακρινό 2004 διατηρούσε δεσμό με τον συνάδελφό της, Μάριο Αθανασίου. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Mega, "Απόσταση αναπνοής" και ένα χρόνο αργότερα, το 2005, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Αν και τράβηξαν χωριστούς δρόμους λίγα χρόνια αργότερα, Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου διατηρούν μία πολύ καλή φιλική σχέση, την οποία, φυσικά, ενώνει, η αγάπη τους για τον Αλέξανδρο.

Κατά τη διάρκειά της εγκυμοσύνης της ηθοποιού , η ίδια ακτινοβολούσε με ευτυχία, σε σπάνιες φωτογραφίες εκείνης της περιόδου που εντοπίσαμε.

Λίγο πριν γεννήσει | Οι πολύ σπάνιες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με φουσκωμένη κοιλιά από το 2005

Στα μέσα καλοκαιριού του 2005, φορώντας ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα, ένα τοπ με τιραντάκι και ροζ πέδιλα, η Μαρία Σολωμού και ο τότε σύντροφός της Μάριος Αθανασίου παρακολούθησαν την πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, φανερά χαρούμενοι και ανυπόμονοι για τον ερχομό του γιου τους.

Μαρία Σολωμού- Μάριος Αθανασίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ