Follow us

"Μαριέττα είσαι η αδελφή-ψυχή μου" | Η ευχή του Λέοντα Πατίτσα στη Μαριέττα Χρουσαλά "έλιωσε" το Instagram

Η ερωτική εξομολόγηση του Λέοντα Πατίτσα στην σύζυγό του, Μαριέττα Χρουσαλά, με αφορμή τα γενέθλιά της.

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας Instagram

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκλεισε τα 40 της χρόνια στις 11 Μαρτίου και γιόρτασε αυτό το σημαντικό ορόσημο της ζωής της με ένα ταξίδι στην Αίγυπτο και ένα φαντασμαγορικό πάρτι, με άρωμα "Κλεοπάτρας". Μαζί της σε αυτή την εξόρμηση, ήταν αγαπημένες της φίλες, όπως η Καλομοίρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαίρη Βυτινάρος, και φυσικά, ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας.

Το ζευγάρι μετρά 13 χρόνια γάμου και, όπως φαίνεται από την μελιστάλακτη ευχή του Λέοντα Πατίτσα, ο έρωτάς τους παραμένει τόσο δυνατός, όσο και στην αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο εφοπλιστής δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Αίγυπτο, στις οποίες απεικονίζονται πιο χαρούμενοι από ποτέ, αγκαλιασμένοι, να ατενίζουν τις εντυπωσιακές πυραμίδες της Αιγύπτου.

Η τρυφερή δημοσίευση συνοδευόταν από μία λεζάντα-ερωτική εξομολόγηση, αφιερωμένη στην εορτάζουσα Μαριέττα Χρουσαλά "Μαριέττα είσαι η καλύτερή μου φίλη, η αγάπη μου και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και να περάσουμε τα υπόλοιπα γενέθλιά μας μαζί. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις και ελπίζω αυτή η χρονιά να σου φέρει όλη την ευτυχία που σου αξίζει. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ