Follow us

Gisele Bündchen | Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Tom Brady

H Gisele Bündchen ανοίγεται μετά από καιρό για τον θάνατο του ονείρου της, όπως η ίδια χαρακτηρίζει.

Gisele Splash

Η Gisele Bündchen, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες, ανοίγεται σχετικά με το διαζύγιο της που χαρακτηρίζει ως <<ο θάνατος του ονείρου της>> και για την φάση που βρίσκεται τώρα <<την αναγέννηση της>>. Το διαζύγιο με τον διάσημο παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady, όπου οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη του 2022, απασχόλησε πολύ τα μέσα.

Πολλοί συνέδεσαν το γεγονός αυτό με την απόσυρση του Tom Brady από την ενεργό δράση στο NFL τον Φεβρουάριο του 2022, κάτι όμως που δεν έπαιξε τελικά ρόλο, καθώς μετά από 40 ημέρες άλλαξε γνώμη και επέστρεψε. Σε πρόσφατη συνέντευξη του μοντέλου στο Vanity Fair, απαντά ότι δεν θα έμπαινε ποτέ εμπόδιο στα όνειρα του πρώην συζύγου της, διότι τον αγαπά και θέλει να είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Ένας γάμος δεν διαλύεται εν μία νυκτί, αλλά αντιθέτως παίρνει πολλά χρόνια.

Gisele Bündchen | Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Tom Brady

"Όταν γνώρισα τον Τομ ήμουν 26 ετών και ήθελα μια οικογένεια. Ένιωθα τόσο έτοιμη", σημειώνει. Τα παιδιά της "είναι όλος μου ο κόσμος", τονίζει. "Ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι που είχα αυτό τον χρόνο; Θήλαζα τα παιδιά μου μέχρι σχεδόν 2 ετών, τα πήγαινα στο σχολείο κάθε ημέρα, τους έφτιαχνα πρωινό και μεσημεριανό… ήμουν εκεί", εξηγεί.

"Δίνεις τα πάντα για να πετύχεις το όνειρό σου. Δίνεις το 100% του εαυτού σου και είναι θλιβερό όταν δεν καταλήγει με τον τρόπο που ήλπιζες, με τον τρόπο για τον οποίο δούλεψες, αλλά μπορείς να κάνεις μόνο αυτό που σου αναλογεί". Είναι περήφανη για την σχέση της και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει αλλά καθώς τα παιδιά της μεγαλώνουν, αποφάσισε πως θέλει να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες της.

"Έχω όνειρα. Έχω δικά μου όνειρα", λέει και προσθέτει πως θέλει να την δουν τα παιδιά της να τα κυνηγά. Τέλος, αναφέρει ότι "Όταν αγαπάς κάποιον, δεν τον βάζεις στη φυλακή και δεν του λες "Πρέπει να ζήσεις αυτή τη ζωή”. Τον αφήνεις ελεύθερο να είναι αυτός που είναι."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ