Follow us

Η Drew Barrymore συζητά ανοιχτά για την περιεμμηνόπαυση και "σπάει" το στίγμα

Ένα θέμα που ντρέπονται να συζητούν οι γυναίκες αναφέρει η Drew Barrymore και το συζητά στην εκπομπή της με την Gayle King και την Nikitta Battiste.

Drew Spalsh

Τι είναι αυτό που ενώνει όλες τις γυναίκες του κόσμου; Όλα αυτά τα οποία ντρέπονται να συζητήσουν. Αυτά δεν είναι άλλα από το ίδιο μας το σώμα και ότι έχει να κάνει με αυτό όπως είναι η περίοδος, οι οργασμοί, η τριχοφυΐα, οι ραγάδες, οι εγκυμοσύνες, οι αμβλώσεις και ούτω καθεξής. Το θέμα όμως που επιλέγει να συζητήσει η Drew Barrymore με τις άλλες δύο καλεσμένες στην εκπομπή, είναι κάτι οριακά άγνωστο σαν όρος στις περισσότερες γυναίκες και αυτό είναι η περιεμμηνόπαυση.

Ξεκινώντας την συζήτηση η Nikitta Battiste με την ερώτηση << υπήρχε κάποια δύσκολη στιγμή στην ζωή σου που αναρωτήθηκες αν είσαι σε εμμηνόπαυση; >> η Drew Barrymore απαντά ότι "Συνειδητοποίησα ότι είχα μπει στην περιεμμηνόπαυση όταν άρχισα να έχω περίοδο κάθε δύο εβδομάδες". Τότε η Gayle επενέβη και ρώτησε << είχες πολύ βαριά ροή;..γιατί αυτό είναι ένα σημάδι>> και εκείνη απάντησε <<ναι, σαν έφηβη>>. Συνέχισε λέγοντας ότι ένας γιατρός της είπε ότι στην χειρότερη περίπτωση θα διαρκέσει 10 χρόνια και εκείνη αγανακτισμένη απάντησε χιουμοριστικά <<δεν πρόκειται να αντέξω 10 χρόνια έτσι>>.

Η Gayle συνεχίζει την κουβέντα λέγοντας ότι όταν είσαι κοντά στα 50 καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει, αλλά εκείνη δεν είχε ιδέα για την περιεμμηνόπαυση, μέχρι που πήγε σε γιατρό.<<Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά η πρώτη φορά μοιάζει με σκηνή εγκλήματος>>. Ένιωθε ότι καίγεται από μέσα της και είχε εξάψεις. Μπορούσα να ιδρώσω παντού συνεχίζει ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. "Ήμουν στο κόκκινο χαλί και οι φωτογράφοι με ρωτούσαν αν είμαι καλά επειδή ίδρωνα κι εγώ τους έλεγα απλά έχω εξάψεις. Πρέπει να χρησιμοποιούμε τις λέξεις εξάψεις, εμμηνόπαυση, στεγνός κόλπος..είναι όλα μέρος αυτού".

Η Barrymore απάντησε ότι ο κόσμος γνωρίζει και καταλαβαίνει την εμμηνόπαυση, αλλά η περιεμμηνόπαυση δεν τους ακούγεται γνώριμη. Όταν ήταν σε αυτή την φάση αρνήθηκε ορμονοθεραπεία σε γιατρό, ενώ η Gayle δήλωσε ότι δεν ήθελε να πάρει ούτε χάπια, ούτε να χρησιμοποιήσει κρέμες. Η ουσία δήλωσαν ότι είναι να αποδεχτείς αυτή την αλλαγή στο σώμα σου, να μιλάς για αυτό και να μην θεωρήσεις ότι γερνάς και η ζωή σου τελειώνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ