Follow us

Βίκυ Καγιά | Ποζάρει με το πιο σέξι μαύρο μπικίνι και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει στα social media οικογενειακές και όμορφες στιγμές από το ταξίδι στο Μαρόκο.

kagia ndp photo agency

Η Ελληνίδα μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε στο Μαρόκο με την οικογένεια της και μοιράστηκε μαζί μας στο instagram φωτογραφίες από μαγικά μέρη και τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της, αλλά όπως πάντα με στυλ.

Όπως δήλωσε και σε πρόσφατη δήλωση της "Έχω τα δύο παιδιά μου και δύο εν δυνάμει (από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία Κρασσά). Δεν τα ξεχωρίζω ποτέ τα παιδιά. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο τον αγαπάς για τα όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν έρχεται στη ζωή σου ο άνθρωπος σου με δύο παιδιά, πρώτα έρχονται τα παιδιά και μετά εκείνος. Είναι κομμάτι του, είναι η ζωή του. Στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί ξαφνικά βρέθηκα με δύο παιδιά. Δεν ήξερα από πού να φύγω".

Και συνεχίζει "Ο Ηλίας είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Ένα από τα πράγματα που με κέρδισαν και λάτρεψα πάνω του είναι πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του". Κάτι που μας επιβεβαιώνει συχνά όπως και σε αυτό το ταξίδι που μας ταξίδεψε μαζί τους. Στα σχόλια το post αποθεώθηκε, ενώ τα παιδιά έκλεψαν την παράσταση επιβραβεύοντας τα στα σχόλια για τις φοβερές λήψεις τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ