Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Η εμφάνιση με σέξι εφαρμοστό φόρεμα που ανέδειξε άψογα τις καμπύλες της

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks της επί σκηνής, δημιούργησε η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου.

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου NDP Photo Agency

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν ανέκαθεν μία εντυπωσιακή παρουσία. Δε διστάζει ποτέ να πειραματιστεί με τα looks της και αυτό την έχει ανταμείψει. Τα bold σύνολα που επιλέγει, εντός και εκτός σκηνής, αποτελούν την ιδανική προέκταση της δυναμικής και γεμάτης αυτοπεποίθηση προσωπικότητά της.

Πρόσφατα, συμμετείχε στη συναυλία που διοργανώθηκε προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, όχι μόνο για τις ερμηνείες της, αλλά και για τα λαμπερά looks που φόρεσε επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια άλλαξε δύο εμφανίσεις, αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, με κοινό παρονομαστή τη στενή, σέξι εφαρμογή που ανέδειξε τις καμπύλες της στο 100%.

Αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσίασε με μία εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με λαμπερές λεπτομέρειες και πλαισιωμένη από μία επιβλητική κάπα, στο ίδιο σχέδιο.

Έλενα Παπαρίζου | Η εμφάνιση με σέξι εφαρμοστό φόρεμα που ανέδειξε άψογα τις καμπύλες της

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ήταν απαστράπτουσα με ένα φόρεμα που πλημμύριζε θηλυκότητα και δυναμισμό. Μαύρο, με παγιέτα, σε μάξι γραμμή και με έντονους ώμους, αγκάλιαζε αρμονικά τη σιλουέτα της Έλενας Παπαρίζου πάνω στη σκηνή.

Έλενα Παπαρίζου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ