Follow us

"Maestro" | Όλο το cast μαζί, στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου της δεύτερης σεζόν

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν, η όμορφη παρέα των Παξών συναντήθηκε για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου της δεύτερης σεζόν.

MissBloom TEAM
Maestro 2, Χάρις Αλεξίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Maestro", η όμορφη παρέα των Παξών συναντήθηκε για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου της δεύτερης σεζόν. Συγκεκριμένα, το cast της σειράς διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο ενώ έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ αυτό το reunion.

"Maestro" | Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη επίσημη συνάντηση με τους συντελεστές της δεύτερης σεζόν και ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου

Πιο αναλυτικά, όπως είδαμε μέσα από τα social media του καναλιού στο οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντήθηκε με όλους τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στο "Maestro" ρίχνοντας μία ματιά σε όλα όσα πρόκειται να συμβούν στη δεύτερη σεζόν.

Με λαμπερά μάτια και αληθινά χαμόγελα, οι ταλαντούχοι ηθοποιοί πόζαραν γεμάτοι ανυπομονησία για όλα όσα έρχονται με την έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν και την άφιξη του "Maestro 2".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ