Follow us

Εβελίνα Παπούλια | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου, και το γλυκό σχόλιο του συντρόφου της

Ο σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, αναμφίβολα, εντυπωσιάστηκε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η περήφανη μητέρα, Εβελίνα Παπούλια.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου, και το γλυκό σχόλιο του συντρόφου της NDP Photo Agency

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Εβελίνα Παπούλια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, χαρίζοντας μικρά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η περήφανη μητέρα δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της και επίσης ηθοποιού, Αφροδίτης Λιάντου, με αφορμή το νέο επιχειρηματικό της βήμα. Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη πρόσφατα λάνσαρε το δικό της brand με τσάντες, με το όνομα "Gratitude" που στα ελληνικά μεταφράζεται ως "ευγνωμοσύνη".

Η πανέμορφη Αφροδίτη Λιάντου απεικονίζεται στις φωτογραφίες να κρατά τις εν λόγω τσάντας, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του μοντέλου, με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "Γη της Ελιάς", Αλέξανδρο Σκουρλέτη, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση το γλυκό σχόλιο: "Είμαι και εγώ ευγνώμων".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ