Follow us

Σε ποια εκδήλωση συναντήσαμε μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες;

Στο private event της "Ralph Lauren" έδωσαν το παρών λαμπεροί καλεσμένοι ανακαλύπτοντας τα luxury brands του οίκου "Ralph Lauren Purple" για τον άνδρα και "Ralph Lauren Collection" για τη γυναίκα.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά

Την προηγούμενη Τετάρτη, ο εμβληματικός πύργος της Κηφισιάς φιλοξένησε στο εσωτερικό του ένα από τα πιο fashionable event της πόλης. Λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών στην εντυπωσιακή boutique της "Ralph Lauren" ανακαλύπτοντας τα luxury brands του οίκου, "Ralph Lauren Purple" για τον άνδρα και "Ralph Lauren Collection" για τη γυναίκα.

Η ταμπέλα της εν λόγω boutique μετονομάστηκε από "Polo Ralph Lauren" σε "Ralph Lauren" ενώ έγινε ένα από τα μοναδικά "Ralph Lauren" καταστήματα στην Ευρώπη που φιλοξενούν την luxury σειρά του brand. Οι λαμπεροί καλεσμένοι, από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο, έλαμψαν μέσα στα καλαίσθητα και κομψά outfits τους ενώ φωτογραφήθηκαν μέσα και έξω από την boutique, στους υπέροχους χώρους του κτιρίου.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν φυσικά η Βίκυ Καγιά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Μαρία Ηλιάκη, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ( a.k.a Shoprano ). Ενώ από τον δημοσιογραφικό χώρο έδωσαν το παρών η κ. Ελένη Στασινοπούλου, η κ. Ελένη Πατεράκη και ο Άρης Καβατζίκης.

Σε ποια εκδήλωση συναντήσαμε μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες;
exclusive event Ralph Lauren - Shoprano
exclusive event Ralph Lauren - Evelyn Kazantzoglou
exclusive event Ralph Lauren - Κοντοβά, Ηλιάκη
exclusive event Ralph Lauren - Ηλιάκη, Shoprano, Κοντοβά
exclusive event Ralph Lauren

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ