Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Σε καλοκαιρινή βάφτιση το 2008 με ένα ονειρεμένο φόρεμα

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μία υποδειγματική εμφάνιση για το καλοκαίρι, 15 χρόνια πριν.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σπουδαιότερα πρώην μοντέλα της χώρας μας και, μεταξύ άλλων, έχει υπάρξει κριτής του πρώτου fashion διαγωνισμού "GNTM", παρέα με τον Χριστόφορο Κοτέντο, τον Χάρη Χριστόπουλο και τη Βίκυ Καγιά. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού.

Αν και η καθημερινότητά της είναι ιδιαίτερα απαιτητική, η ίδια δεν αμελεί να δίνει την απαραίτητη προσοχή στον τρόπο που ντύνεται, και αυτό είναι κάτι που τη χαρακτήριζε ανέκαθεν.

Σήμερα δηλώνει φαν του μινιμαλιστικού στιλ επιλέγοντας ουδέτερες αποχρώσεις και απλές γραμμές στα καθημερινά της looks, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που θα προσθέσει, διακριτικά, χρώματα και ένταση στα σύνολά της.

Ωστόσο, θέλοντας να αντλήσουμε έμπνευση για τα επικείμενο καλοκαίρι και τους γάμους ή τις βαπτίσεις που θα παρεβρεθούμε, ανατρέξαμε στο παρελθόν της Τζένης Μπαλατσινού, καθώς το 2008 έκανε μία από τις πιο αξιομνημόνευτες καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Τζένη Μπαλατσινού | Σε καλοκαιρινή βάφτιση το 2008 με ένα ονειρεμένο φόρεμα

Τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς, παρευρισκόμενη σε βάπτιση και κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Μάξιμο, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια μάγεψε τους καλεσμένους αλλά και τον φωτογραφικό φακό, με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Το μάξι φόρεμά της με τη λαιμόκοψη halter και το φλοράλ print και η πράσινη πλεκτή τσάντα-must του καλοκαιριού ταίριαξαν άρτια στην περίσταση της βάπτισης, ενώ το ηλιοκαμμένο δέρμα της Τζένης Μπαλατσινού ανέδειξε στο έπακρο το look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ