Follow us

Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς αγκαλιά το 1996 | Οι μπούκλες του Σάκη και το διαφανές φόρεμα της Άννας που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Πριν από 27 ολόκληρα χρόνια, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς έβαζαν από κοινού "φωτιά" στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς NDP

Το 1996, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς έβαζαν από κοινού "φωτιά" στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονταν στο νυχτερινό μαγαζί "Χάος", ενώνοντας τις δυναμικές τους παρουσίες σε ένα υπέροχο show.

Κυριολεκτικά αγνώριστες | Η Άννα Βίσση ποζάρει με τη 10χρονη Σοφία Καρβέλα το 1993

Τότε, 27 ολόκληρα χρόνια πριν, ο Σάκης Ρουβάς έκανε τα πρώτα του βήματα έχοντας τις χαρακτηριστικές του, μαύρες μπούκλες ενώ η Άννα Βίσση δεν είχε ακόμη υιοθετήσει στα μαλλιά της το αγαπημένο ξανθό χρώμα που έχει μέχρι και σήμερα. Οι εμφανίσεις τους ήταν πραγματικά εκρηκτικές ενώ απόδειξη για αυτό, είναι η παρακάτω φωτογραφία.

Τραβηγμένη στην έναρξη των εμφανίσεων τους, η εν λόγω φωτογραφία μάς βάζει στο κλίμα που επικρατούσε εκείνες τις βραδιές. Με την Άννα Βίσση ντυμένη πιο σέξι από ποτέ, και τη μεταξύ τους ενέργεια να καθηλώνει, ο λόγος που αυτή η συνύπαρξη έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας είναι σίγουρα οφθαλμοφανής.

Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς αγκαλιά το 1996 | Οι μπούκλες του Σάκη και το διαφανές φόρεμα της Άννας που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ