Follow us

Δούκισσα Νομικού | Το απροσδόκητο υλικό που λατρεύει στη σαλάτα της

Και όμως, η σαλάτα της Δούκισσας Νομικού είναι άκρως παραδοσιακή.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Ένα από τα πολυαγαπημένα γεύματα της Δούκισσας Νομικού είναι δίχως αμφιβολία οι σαλάτες. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αγαπάει την υγιεινή διατροφή, κάτι που αποδεικνύει συχνά μέσα από τα γεύματα που επιλέγει να τρώει και που μοιράζεται με τους followers της.

Δούκισσα Νομικού | Αυτό είναι το χορταστικό γεύμα που τη διατηρεί σε φόρμα

Η ίδια μάλιστα, φροντίζει να μην παραλείπει ποτέ, κανένα γεύμα, ενώ ακόμη και στη δουλειά της κάνει συχνά διαλείμματα για φαγητό. Έτσι και χθες, η Δούκισσα Νομικού ανήρτησε μία φωτογραφία με το γεύμα που επέλεξε να φάει στο backstage μιας φωτογράφησης, αφήνοντάς μας πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια έφαγε μία χωριάτικη σαλάτα, άκρως ελληνική και παραδοσιακή. Μάλιστα, μέσα από μία φωτογραφία, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε -ομολογουμένως εκπλήσσοντάς μας-, πως δε διστάζει να βάλει στη σαλάτα της κρεμμύδι, μιας που όπως όλα δείχνουν είναι ένα υλικό που αγαπάει.

Δούκισσα Νομικού | Το απροσδόκητο υλικό που λατρεύει στη σαλάτα της

Το μπόλικο κρεμμύδι στη σαλάτα της φαίνεται μάλιστα πως δεν έκανε εντύπωση μόνο σε εμάς, αφού και η ίδια αστειεύτηκε δημοσιεύοντας το παρακάτω Instagram story με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Παντελή Τουτζουντζή.

Δούκισσα Νομικού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ