Follow us

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα

"Υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω..."

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Courtesy of Envie Shoes

Ένα Q & A έκανε χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους followers της ενώ η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια σε πολλές από αυτές.

Δούκισσα Νομικού | Το απροσδόκητο υλικό που λατρεύει στη σαλάτα της

Οι ακόλουθοι της Δούκισσας Νομικού ρώτησαν πολλά πράγματα για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή ενώ η ίδια αποκάλυψε μέσα από τις απαντήσεις της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό λόγω έντονης πίεσης. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ανήρτησε μία κοντινή φωτογραφία του ματιού της γράφοντας χαρακτηριστικά πως ταλαιπωρείται από κριθαράκια.

"Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω."

"Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα.", είπε η Δούκισσα Νομικού ύστερα από ερώτηση σχετικά με το αν νιώθει πελαγωμένη.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ