Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | "Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί και το τολμήσαμε. Τώρα είμαι έγκυος"

Η συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε on air η πολιτικός.

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Super Katerina" βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η πολιτικός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής μία συγκλονιστική ιστορία.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μαζί με τον πατέρα της

Πιο αναλυτικά, η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής και την Κατερίνα Καινούργιου μία ιστορία που βίωσε πρόσφατα, σε ένα εστιατόριο. Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως κάποια στιγμή, την πλησίασε μία γυναίκα η οποία της εκμυστηρεύτηκε πως έκανε παιδί, ύστερα από δέκα χρόνια γάμου, καθώς εμπνεύστηκε από όλα όσα είπε η πολιτικός για τις εξωσωματικές σε συνέντευξή της.

"Ήμουν ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο και σηκώθηκε μια κοπέλα δίπλα μου να πάρει το παλτό της – κατάλαβα ότι είναι έγκυος. Γυρνάει και μου λέει "Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε”. Προς στιγμήν τα έχασα, δεν ήξερα σε τι αναφερόταν. Μου λέει "Είδα την εκπομπή σας με την κα Καινούργιου και με τον τρόπο που μιλήσατε για την εξωσωματική, κατάλαβα ότι ίσως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το βλέπω με φόβο. Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί και το τολμήσαμε. Τώρα είμαι έγκυος”. Για μένα αυτό ήταν μια τρομερή στιγμή.", δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ