Follow us

Ήβη Αδάμου | "Εκτιμώ τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους"

Όλα όσα είπε η Ήβη Αδάμου για τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Instagram/@iviadamou

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες βράδυ η Ήβη Αδάμου, με αφορμή την απονομή του χρυσού της άλμπουμ "Δικό μου" και των πλατινένιων singles της. Η τραγουδίστρια, πιο λαμπερή από ποτέ, μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ δε δίστασε να σχολιάσει τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ποζάρουν μαζί με την κόρη τους, Ανατολή, στην πιο γλυκιά φωτογραφία ever

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ζήτησε πρόσφατα μία δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου, καθώς το μακρινό 2009 είχε απορρίψει την τραγουδίστρια στο "X-Factor", επιλέγοντας αντί για εκείνη τη Νίνι Σερμαντίνι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σημείωσε με τη σειρά της πως εκτίμησε τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους, ακόμη και αν αυτή άργησε μερικά χρόνια.

"Εκτιμώ τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους. Χαίρομαι που το έκανε έστω και μετά από τόσα χρόνια. Εγώ αυτό κρατάω. Από μένα έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε κάποια στεναχώρια. Αυτά συμβαίνουν είναι παιχνίδια, shows, είναι η ζωή η ίδια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά σίγουρα θα είχα νιώσει κάποιου είδους αδικία. Όπως και να έχει όταν είσαι σε μια ηλικία των 16 ετών θα νιώσεις μια αδικία, λίγη στεναχώρια. Το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω.", σημείωσε η Ήβη Αδάμου.

Όλα όσα είχε πει ο μουσικοσυνθέτης :

"Θέλω να σου πω ένα συγγνώμη δημόσια, πριν σου πω την αλήθεια. Το "συγγνώμη” είναι γιατί ποτέ δεν σου εξήγησα γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω εκείνο το βράδυ και να σου πω τι έγινε. Το παιχνίδι που άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή κι άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πως αν για παράδειγμα η Ήβη θέλει να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γερμανία με ένα βρέφος, χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Οπότε, ένιωθα πολύ άσχημα για τη Νίνι."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ