Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Αυτή είναι η κατάσταση υγείας της 64χρονης που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της

Την προηγούμενη Τετάρτη η γνωστή παρουσιάστρια ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, έξω από το Ασκληπιείο της Βούλας.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη την προηγούμενη εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρασέρνοντας μία ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το Ασκληπιείο της Βούλας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα | Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά

Όπως έγινε γνωστό, η 64χρονη γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στην παρουσιάστρια, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να επιβεβαιώνουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έφταιγε. Η παρουσιάστρια μάλιστα, λέγεται πως βοήθησε την γυναίκα με όποιον τρόπο μπορούσε ενώ την επισκέφθηκε και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένη. Σήμερα μάλιστα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό", έγινε γνωστό πως η 64χρονη δεν πρόκειται να πάρει άμεσα εξιτήριο ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός ορθοπεδικού χειρουργείου.

"Της έχει παρασχεθεί κάθε ιατρική περίθαλψη. Δεν αναμένεται να γίνει άμεσα το εξιτήριο, καθώς εξετάζουμε το ενδεχόμενο ενός ορθοπεδικού χειρουργείου, όπου δεν αφορά το σημείο της μέσης όμως δεν είναι ανησυχητικό.", δήλωσε στον αέρα της εκπομπής ο διοικητής του Ασκληπιείου της Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή "Super Katerina", η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα βρήκε με την 64χρονη και την οικογένειά της εξωδικαστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ