Follow us

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης | Το ρετρό σπίτι του πρώην ζευγαριού είναι γεμάτο εντυπωσιακά φυτά

Στην ιδιαίτερη διακόσμηση του σπιτιού της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη ξεχωρίζουν, αναμφίβολα, τα καταπράσινα φυτά και η ρετρό αισθητική.

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης Instagram

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης έχουν τραβήξει, πλέον, χωριστούς δρόμους, μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας. Αν και κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, η έντονη φημολογία του χωρισμού έχει σοκάρει τους πάντες καθώς οι δυο τους θεωρούταν από τα πιο αγαπημένα και αξιοζήλευτα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε συχνά φωτογραφίες με τον σύντροφό της, συνοδευόμενες από τρυφερές λεζάντες. Ακόμη, δεν παρέλειπε να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις αγαπημένες της γωνιές στο σπίτι που στέγαζαν τον έρωτά τους, εντυπωσιάζοντας τους followers της.

Το διαμέρισμα της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη είναι ένα μείγμα διαφορετικών αισθητικών, που δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό κατέχουν τα αμέτρητα φυτά που στολίζουν και δίνουν "ζωή" στο χώρο. Χαρακτηριστικό είναι πως η ίδια η ηθοποιός παλαιότερα είχε αναφερθεί αστειευόμενη στο σπίτι της ως "μία ζούγκλα".

Το έντονο στοιχείο της φύσης συμπληρώνεται από μία μοναδική ρετρό αισθητική. Η γραφομηχανή και ο καφέ δερμάτινος καναπές, βγαλμένος από τα '70s, χαρίζουν μία αίσθηση νοσταλγίας στη διακόσμηση του διαμερίσματος.

Τέλος, η ταράτσα με την εντυπωσιακή θέα της Αθήνας και την αιώρα αποτελεί το καλύτερο spot του σπιτιού για χαλάρωση και ηρεμία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ