Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα τρεις μέρες πριν γεννήσει

Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε μία ultra cute φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη @nonoram

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από περίπου 5 χρόνια υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Με αφορμή τα γενέθλιά της μικρής Αλεξάνδρας που πλησιάζουν, η περήφανη μαμά θέλησε να μοιραστεί μία γλυκιά φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Mega Καλημέρα", διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μεταξύ άλλων, δημοσιεύει συχνά τρυφερά στιγμιότυπα και οικογενειακές στιγμές με την κόρη της και τον αγαπημένο της.

Έτσι και τώρα, θέλοντας να γιορτάσει λίγο νωρίτερα τα 5α γενέθλια της Αλεξάνδρας, μοιράστηκε ένα στόρι στο οποίο φαίνεται να είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη, με φουσκωμένη κοιλίτσα και ένα γλυκό χαμόγελο να διαγράφεται στο πρόσωπό της.

Ελεονώρα Μελέτη | Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα τρεις μέρες πριν γεννήσει

Μάλιστα, συνόδευσε την cute φωτογραφία με τη λεζάντα: "Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια. 3 μέρες πριν γίνω μαμά", προκαλώντας συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ