Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλάει για την περιπέτεια υγείας της κόρης της | "Τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι, εξαιτίας μιας βαριάς ίωσης…"

Όλα όσα είπε η Μαντώ Γαστεράτου για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Κυβέλη.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Δύσκολες φάινεται πως ήταν οι τελευταίες μέρες για τη Μαντώ Γαστεράτου και την οικογένειά της καθώς η κόρη της, Κυβέλη, ταλαιπωρήθηκε αρκετά με μία ίωση. Όπως έκανε γνωστό η ραδιοφωνική παραγωγός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις τελευταίες μέρες η κόρη της μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, με εκείνη και τον σύζυγό της να είναι άυπνοι και ταλαιπωρημένοι.

Mαντώ Γαστεράτου | "Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από γαστρεντερίτιδα..."

Συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε μία φωτογραφία από την πρωινή βόλτα με τα δυο της παιδιά, σημειώνοντας πως τώρα όλα είναι καλά αφού η μικρή Κυβέλη κατάφερε να ξεπεράσει τη βαριά ίωση που είχε κολλήσει.

"Καλημέρα. Επιτέλους καλημέρα! Μετά από μερικές δύσκολες και απαιτητικές ημέρες που τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι, εξαιτίας μιας βαριάς ίωσης που κόλλησε η Κυβέλη, χαμογελάμε και παίζουμε! Είναι απίστευτο πως ξεπλένονται όλες οι ταλαιπωρίες όταν τα βλέπουμε υγιή και χαρούμενα! Αφήνω το λιονταράκι μου να κοιμηθεί κάτω από την ηλιαχτίδα που την λούζει και τον αδερφό της να την προσέχει…", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαντώ Γαστεράτου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ