Follow us

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά | 11 χρόνια πριν δε θύμιζε σε τίποτα το fashion icon που είναι σήμερα

Η φωτογραφία από το 2012 που επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή εξέλιξη στο στιλ της Βάσιας Κωσταρά.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Λίγες είναι οι γυναίκες που έχουν τόσο έντονη στιλιστική επιρροή πάνω στις Ελληνίδες, όσο η Βάσια Κωσταρά. Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram της και στα αμέτρητα looks της θα καταλάβεις το λόγο. Η σχεδιάστρια μόδας, με το άκρως επιτυχημένο ομώνυμο brand ρούχων, έχει διαμορφώσει μία μοναδική αισθητική που την έχει αναδείξει σε ένα σύγχρονο fashion icon.

Το αξιοζήλευτο στιλ της Βάσιας Κωσταρά μοιάζει, πλέον, σαν φυσική προέκταση της προσωπικότητάς της, όμως η αλήθεια είναι πως δεν ήταν πάντοτε έτσι. Η ίδια το έχει εξελίξει ιδιαίτερα, ανά τα χρόνια, κάνοντας πιο bold και εκκεντρικές επιλογές, που την έχουν ανταμείψει.

Τρανή απόδειξη της εξέλιξης του στιλ της, αποτελεί η εμφάνισή της σε event τον Μάρτιο του 2012. Αν και ήταν ιδιαίτερα κομψή, δε θύμιζε καθόλου τα σημερινά looks της τα οποία χαρακτηρίζονται από δυναμικές σιλουέτες, έντονα χρώματα, αέρινα πληθωρικά υφάσματα και playful prints.

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά | 11 χρόνια πριν δε θύμιζε σε τίποτα το fashion icon που είναι σήμερα

Τότε η Βάσια Κωσταρά είχε εμπιστευθεί το διαχρονικό total black για το outfit της, φορώντας ένα skinny παντελόνι, ένα τοπ, ψηλές suede μπότες και ένα τσαντάκι, όλα σε μαύρο χρώμα. Ο πρωταγωνιστής του look και η πινελιά της αγαπημένης της boho αισθητικής ήταν, αναμφίβολα, το πανωφόρι της με τη διαφάνεια, που παρέπεμπε σε κιμονό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ