Follow us

Δούκισσα Νομικού | Το ολόλευκο νυφικό της το 2017 ήταν βγαλμένο από παραμύθι

Ένα από τα πιο εκθαμβωτικά νυφικά, επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για την ιδιαίτερη μέρα του γάμου της.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού NDP

Ο γάμος είναι μία ιδιαίτερη περίσταση για τον κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα για τη γυναίκα, είναι η στιγμή της να λάμψει και να βάλει τα "δυνατά" της στιλιστικά, προκειμένου να δημιουργήσει ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα looks της ζωής της. Έτσι και η Δούκισσα Νομικού δεν άφησε τίποτα στην τύχη όταν έφτασε η μέρα του δικού της γάμου, δίνοντας "extra" προσοχή στο νυφικό της.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον Ιούνιο του 2017 στο νησί της Μυκόνου. Αν και έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από τότε, εμείς ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ονειρεμένο νυφικό της, που την έκανε να μοιάζει με πραγματική πριγκίπισσα.

Sur mesure, ολόλευκο νυφικό με φούστα από ολομέταξο ταφτά, διακοσμημένη με φιόγκους κατά μήκος της πίσω πλευράς, συνδυασμένη με ένα κορσάζ από ολομέταξο σατέν. Το πέπλο που κοσμούσε τα κατάξανθα μαλλιά της ήταν από αραχνοΰφαντο μεταξωτό τούλι.

Η συγκλονιστική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη ήταν αυτό ακριβώς που ονειρευόταν η Δούκισσα Νομικού για τον καλοκαιρινό γάμο της. Κλασικό, θηλυκό και αριστοκρατικό, όπως εκείνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ