Follow us

Demy | "Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις"

Η γνωστή τραγουδίστρια Demy, σε συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" μιλά για το καλλιτεχνικό όνομα της, την προσωπική της ζωή και την ψυχαναγκαστική της διαταραχή.

Demy NDP

Η τραγουδίστρια Δήμητρα Παπαδέα, γνωστή στο ευρύτερο κοινό με το όνομα Demy, βρέθηκε την Πέμπτη καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν".

Αναφορικά με το παλαιότερο πλαίσιο και την κατευθυντήρια γραμμή των δισκογραφικών, όπου οι σταρ του καλλιτεχνικού χώρου, δεν έπρεπε να λένε με ποιον είναι για να συνεχίσουν οι θαυμαστές να είναι ερωτευμένοι με το είδωλο τους, η Demy ισχυρίστηκε ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό.

"Τελικά το αληθινό περνάει πιο πολύ αν το δούμε και από άποψη marketing". Ενώ στο αν έχει δεχθεί "επιθέσεις" αγάπης δήλωσε: "Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις, είμαι σε αυτή την κατηγορία!".

Demy | "Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις"

Για το καλλιτεχνικό της όνομα με μία δόση χιούμορ ανέφερε: "Σε άλλους συστήνομαι ως Δήμητρα και σε άλλους ως Demy, ανάλογα τη μέρα. Με έχουν φωνάξει Ντέπυ και Νταίζη στον δρόμο. Δήμητρα με φωνάζουν όλοι οι δικοί μου, οι παλιοί μου φίλοι, οι συγγενείς".

Demy | "Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις" - εικόνα 2

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια έκανε αναφορά στην ψυχαναγκαστική διαταραχή που την πάει αρκετές φορές πίσω σε τομείς της ζωής της, το OCD. "Με κρατάει λίγο πίσω από το να δοκιμάσω κάτι, επειδή προσπαθώ να προβλέψω το αποτέλεσμα. Η τελειομανία είναι τεράστιος εχθρός της προόδου. Το OCD το είχα από μικρή, δεν ήξερα τότε τον όρο πως λεγόταν", προσθέτοντας ότι είναι στον δεύτερο χρόνο ψυχοθεραπείας.

Demy | "Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις" - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ