Follow us

Χάρις Αλεξίου | "Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά αλλά για την απώλεια της φωνής"

Η Χάρις Αλεξίου σε συνέντευξη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ μίλησε για την απώλεια της δυναμικής της φωνής της, τα παιδικά χρόνια και τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Χάρις Αλεξίου NDP

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, γνωστή και ως Χαρούλα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ και μίλησε για την απώλεια της φωνής της και τις αλλαγές που έφερε το γεγονός αυτό.

Οι παρουσιαστές τονίζοντας τον ιδιαίτερο θαυμασμό, που παρατήρησαν να λαμβάνει η τραγουδίστρια ακόμα και εκείνη τη μέρα στο πλατό, ρώτησαν πώς είναι να είσαι η Χαρούλα και να λαμβάνεις τόση αγάπη." Είμαι πολύ τυχερή γιατί δε συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους αυτό, το να σου εκφράζουν την αγάπη τους και ευγνωμονώ τη ζωή".

Τόνισε πως αυτό το γεγονός δεν αποτελεί βάρος, αλλά ο χρόνος που αφιερώνεις στη δουλειά χάνοντας κάτι άλλο. "Βάρος έχει ο χρόνος που αφιερώνεσαι στη δουλειά, που δε ζεις τη ζωή όπως τη ζουν οι άλλοι, κάποια πράγματα τα θυσιάζεις. Για παράδειγμα, να κάνεις μια συνέντευξη ενώ δε θέλεις. Έχω πάρει απόσταση πια. Μου έδωσε απόλυτη ελευθερία. Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά. Το πένθος ήταν για την απώλεια της φωνής. Όσο και να θες να το διασκεδάσεις, τα έκανα όλα, ταξίδεψα στον κόσμο, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Όμως θες τη φωνή σου. Τα σημάδια είχαν φανεί".

Χάρις Αλεξίου | "Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά αλλά για την απώλεια της φωνής"

Συνέχισε τονίζοντας ότι η φωνή της δεν έχει πλέον την ίδια δυναμική. "Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δε γίνεται να κοροϊδεύεις. Εάν θες να κρατήσεις το καλό που σου έχει συμβεί στη ζωή, κρατάς αυτό και πας παρακάτω. Δεν είναι μια απλή υπόθεση το να πας παρακάτω. Πρέπει να παραδεχτείς την απώλεια, την ήττα, τη νέα συνθήκη. Θέλει τον χρόνο του. Και το πένθος θέλει τον χρόνο του".

Για την παιδική της ηλικία ανέφερε ότι δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα εύκολη και για αυτό ήθελε κάποιες φορές να επιβραβεύει τον εαυτό της. "Καθετί που γινόταν ήταν μια άσκηση δυσκολίας πάνω στη δυσκολία. Ήμουν μαθημένη στον αγώνα και για αυτό απολάμβανα και έδινα στον εαυτό μου τα δώρα αυτά, να απολαύσει και άλλα πράγματα που δε θα έκανα. Όπως το να ζήσω ένα διάστημα στο Παρίσι. Κάνε το κέφι σου! Αυτό καμιά φορά μπορεί να είναι και μια απάντηση, ένας θυμός. Όταν είναι μόνο ομαλά τα πράγματα, δε φτάνεις σε αυτές τις αποφάσεις. Είναι χρήσιμο να υπάρχουν και δυσκολίες".

Χάρις Αλεξίου | "Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά αλλά για την απώλεια της φωνής" - εικόνα 2

Όσον αφορά στα νέα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro ανακοίνωσε ότι αυτά έχουν ξεκινήσει στην Αθήνα, αλλά σε λίγες μέρες θα συνεχίσουν στους Παξούς. Για τα επεισόδια που παίζουν μεταγλωττισμένα στο εξωτερικό σχολίασε χιουμοριστικά "Ελπίζω ο κάθε θεατής να μη νιώσει όπως εμείς με τα βραζιλιάνικα". Κλείνοντας για τον σκηνοθέτη Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε "Είναι παιδί χρυσάφι και δουλεύει πάρα πολύ".

Χάρις Αλεξίου | "Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά αλλά για την απώλεια της φωνής" - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ