Follow us

Μαριλού Κοζάρη | Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για το bachelorette party της, λίγο πριν παντρευτεί τον Πάνο Μουζουράκη

Όλα όσα έγιναν γνωστά για το bachelorette πάρτι της μέλλουσας μαμάς.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Τη σχέση τους πρόκειται να επισημοποιήσουν πολύ σύντομα ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη. Οι δυο τους θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει στην Αίγινα.

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη | Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Την ερχόμενη Κυριακή μάλιστα, η εγκυμονούσα σύντροφος του τραγουδιστή πρόκειται να κάνει το bachelorette πάρτι της. Συγκεκριμένα, η κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, έκανε σήμερα γνωστό πως το bachelorette πάρτι θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής ενώ δε θα έχει strippers. Η παρουσιάστρια σημείωσε μάλιστα στον αέρα της εκπομπής πως ανυπομονεί για αυτό, υπογραμμίζοντας πως το μυαλό της είναι εκεί.

"Εμένα το μυαλό μου είναι αλλού. Την Κυριακή έχω το bachelor της φίλης μου, της κολλητής μου, της Μαριλού που παντρεύεται τον Πάνο Μουζουράκη οπότε, αυτό που με νοιάζει είναι τι θα βάλουμε στο bachelor και όλα αυτά. Δε θα φωνάξουμε αγόρια για στριπτίζ. Θα φωνάξουμε τον Μουζουράκη στο τέλος. Είναι μεσημέρι μωρέ, είναι και σε ενδιαφέρουσα πολλές φίλες μου.", δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ