Follow us

Megan Thee Stallion | Μιλά για πρώτη (και τελευταία) φορά για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από τον φίλο της

Η Αμερικανίδα ράπερ, Megan Thee Stalion, μίλησε για τελευταία φορά δημόσια, για τον πυροβολισμό που δέχτηκε σε πάρτι από τον μέχρι τότε φίλο της, Tory Lanez.

Megan thee Stallion Splash

Η Megan Thee Stallion σε μία εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Elle, αναφέρθηκε για πρώτη και τελευταία φορά, στους πυροβολισμούς που είχε δεχθεί από τον φίλο της, Tory Lanez σε πάρτι στις 12 Ιουλίου του 2020. "Μακάρι να μπορούσα να είχα χειριστεί αυτήν την κατάσταση ιδιωτικά. Αυτή ήταν η πρόθεσή μου, αλλά μόλις ο εκείνος που μου επιτέθηκε το δημοσιοποίησε, όλα άλλαξαν".

Η Megan είπε ότι πυροβολήθηκε πολλές φορές στο πόδι από τον Tory μετά την αποχώρησή της από ένα πάρτι. Οι γιατροί βρήκαν όντως τρία θραύσματα σφαίρας στα πόδια της μετά την επίθεση. Τον Ιούνιο του 2022, η Megan είπε στο Rolling Stone, "Έχω ακόμα θραύσματα σφαίρας στα πόδια μου αυτή τη στιγμή". Η Megan κατονόμασε για πρώτη φορά τον Tory ως βίαιο τον Αύγουστο του 2020.

Παρά το γεγονός, ότι υπήρχαν αποδείξεις για όσα ισχυριζόταν, κατηγορήθηκε για ψέματα, ενώ άλλοι το τραύμα της το αντιμετώπιζαν ως αστείο. "Υπήρχαν θεωρίες συνωμοσίας ότι δε με πυροβόλησαν ποτέ. Αντί να καταδικάσουν οποιαδήποτε μορφή βίας κατά μιας γυναίκας, αυτά τα άτομα προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις πράξεις του επιτιθέμενου μου".

Συνεχίζει λέγοντας "Κάποιοι πίστευαν ότι δεν τραυματίστηκα επειδή συνέχιζα να χαμογελώ, να χορεύω, να ερμηνεύω και να ποστάρω πράγματα στα social media. Η αλήθεια όμως είναι ότι έπεσα σε κατάθλιψη, έκλαιγα συνέχεια και έπρεπε να ξεχάσω για λίγο τη Megan Pete (το πραγματικό της όνομα) για να ξαναβρώ τη Megan Thee Stallion".

Ωστόσο, η αλήθεια της αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, όπου ο Tory Lanez, κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο για επίθεση με ημιαυτόματο όπλο, για παράνομη οπλοκατοχή και αμέλεια στη χρήση του όπλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ