Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξη Γεωργούλη | "Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα…"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το κίνημα #MeToo και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Τουμασάτου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή του Ant1, "Είμαστε μαζί", βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στην Έλενα Παπίλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Μαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη | "Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του"

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε πως δεν πέφτει πλέον από τα σύννεφα καθώς δεν ανεβαίνει καν. Η ίδια τόνισε πως τίποτα από όσα ακούει δεν της κάνει εντύπωση λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει δει να συμβαίνουν πολλά. Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως είναι πάντοτε με τα θύματα ενώ δήλωσε πως περιμένει και εκείνη τις εξελίξεις.

"Eγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εάν αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Αλέξη Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές γεια στη ζωή μας αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω. Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι."

"Όλοι πέφτουν πια από τα σύννεφα με όλους, εγώ όμως δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου οπότε πάντα θα έχω το νου μου για όλα."

"Δεν είναι όλοι όμως με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες οπότε θεωρώ πως θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη. Υπάρχουν πάρα.", δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ