Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει αγκαλιά με την εγκυμονούσα σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κοζάρη

"Mom & bride to be!"

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της Μαριλού Κοζάρη δημοσίευσε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια και κολλητή φίλη της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη, βρέθηκε στο πάρτι της εγκυμονούσας Μαριλού Κοζάρη δίνοντάς της τις καλύτερες ευχές.

Μαριλού Κοζάρη | Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για το bachelorette party της, λίγο πριν παντρευτεί τον Πάνο Μουζουράκη

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανήρτησε τις πιο γλυκές φωτογραφίες σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως με τη Μαριλού Κοζάρη έχουν μεγαλώσει μαζί. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια πόζαρε μαζί με την καλή της φίλη υπογραμμίζοντας πως δεν την αγαπάει αλλά τη λατρεύει.

"Mom & bride to be! Δεν σε αγαπάω απλά, σε λατρεύω! Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί. Παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες… Μαζί σε όλα! Με το καλό αγάπη μου!", σημείωσε στη λεζάντα του εν λόγω post η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ