Follow us

Εβελίνα Παπούλια | Το κρυφό ταλέντο της στο οποίο "υποκλίνεται" το Instagram

Η νέα ενασχόληση της Εβελίνας Παπούλια έχει φέρει στην επιφάνεια ένα ιδιαίτερο ταλέντο της.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια Instagram

Η Εβελίνα Παπούλια είναι αγαπημένη ηθοποιός, είναι πανέμορφη και είναι και μητέρα της επίσης ηθοποιού, Αφροδίτης Λιάντου. Η ίδια, όμως, μπορεί να είναι υπερήφανη για ακόμη μία πτυχή της και αυτή είναι το εντυπωσιακό ταλέντο της στη ζωγραφική.

Η ηθοποιός φαίνεται πως είναι μία αυθεντική καλλιτεχνική φύση, αφού αγαπά και ασχολείται συνεχώς με την τέχνη, σε κάθε μορφή της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει συχνά τις εμπνευσμένες δημιουργίες της, συγκεντρώνοντας άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από τους 150.000 followers της.

Όπως έχει παραδεχθεί μέσα από το προφίλ της, η Εβελίνα Παπούλια λατρεύει το upcycling και έτσι, εκμεταλλευόμενη το χάρισμά της στη ζωγραφική, καταφέρνει και δίνει νέα ζωή σε παλιά έπιπλα.

Ακόμη, πειραματίζεται σχεδιάζοντας κόμικς, αποδεικνύοντας το εύρος του ταλέντου της. "Υποκλίνομαι", "Ταλέντο παντού" και "Δεν έχω λόγια πραγματικά, μόνο χαρά" είναι μερικά από τα σχόλια τα οποία λαμβάνει καθημερινά η Εβελίνα Παπούλια κάτω από τις ιδιαίτερες δημιουργίες της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ