Follow us

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς | Ηλιοκαμένες και καλλονές σε φωτογραφία τους από το 2010

Η σπάνια φωτογραφία της Άννας και της Τέας Πρέλεβιτς από το 2010.

MissBloom TEAM
Άννα & Τέα Πρέλεβιτς | Ηλιοκαμένες και καλλονές σε φωτογραφία τους από το 2010 NDP Photo Agency

Την Άννα Πρέλεβιτς τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του 2010, όπου και στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Μπορεί σε λίγο καιρό να παντρεύεται με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό, όμως στο πλευρό της ήταν και είναι πάντοτε, η αδερφή της Τέα, με την οποία διατηρούν μία πολύ στενή σχέση, ενώ μαζί έχουν δημιουργήσει και το δικό τους brand.

Οι κόρες του σπουδαίου μπασκετμπολίστα, Μπάνε Πρέλεβιτς, μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ η εκθαμβωτική ομορφιά και των δύο είναι αδιαμφισβήτητη. Συχνά, μάλιστα, δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, προκαλώντας ενθουσιασμό στους followers τους.

Πανύψηλες, με πλούσια μακριά μαλλιά, πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και καλλίγραμμα, γυμνασμένα κορμιά, οι δύο αδερφές φαίνεται πως δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις, 13 χρόνια πριν.

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς | Ηλιοκαμένες και καλλονές σε φωτογραφία τους από το 2010

Τον Ιούνιο του 2010, ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ηλιοκαμένες και φανερά ευδιάθετες, μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με τη μοναδική ομορφιά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ