Follow us

Σαν τρίδυμες | Η Marie Chantal ποζάρει με τις δύο πανέμορφες αδερφές της

Η σπάνια φωτογραφία της Marie Chantal με τις εντυπωσιακές αδερφές της, Pia & Alexandra.

MissBloom TEAM
Marie-Chantal NDP

Η Marie Chantal, ανέκαθεν, φημιζόταν για την πηγαία γοητεία και τη μοναδική αισθητική της, δύο χαρακτηριστικά που απ'ότι φαίνεται, μοιράζεται και με τις δύο αδερφές της, Pia και Alexandra. Η σύζυγός του Παύλου Γλ'υξμπουργκ μας σύστησε τις αγαπημένες της αδερφές μέσω ενός σπάνιου post μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία και οι τρεις ποζάρουν και χαμογελούν στην κάμερα, με την καθεμία τους να έχει ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ, που δε μοιάζει καθόλου με των αδερφών της. Μάλιστα, η Marie Chantal συνόδευσε τη φωτογραφία με την λεζάντα: "Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στις αδελφές. Είμαι το μεσαίο παιδί , αυτό που είναι γραφτό να είναι το πιο περίπλοκο αλλά νομίζω ότι τα μεσαία παιδιά είναι απλά υπέροχα! Όπως και το πρώτο και το τελευταίο".

Όσο για τις αδερφές της, η Pia είναι η μεγαλύτερη μεταξύ των τριών. Ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Christopher Getty, εγγονό του δισεκατομμυριούχου J. Paul Getty και ιδιοκτήτη της Getty Oil, στο Μπαλί το 1992. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αλλά πήραν διαζύγιο το 2006. Πλέον, ασχολείται με τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, έχει συνεργαστεί με beauty και fashion brands και πρωταγωνιστεί συχνά στις σελίδες περιοδικών μόδας.

Η Alexandra είναι η μικρότερη από τις αδερφές. Το 1995 παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Alexander von Furstenburg, γιο της θρυλικής σχεδιάστριας Diane von Furstenburg, αλλά χώρισαν το 2002. Το 2015 παντρεύτηκε τον designer Dax Miller, με τον οποίο τυχαία έχουν το ίδιο επίθετο. Οι σχέσεις της με την Diane von Furstenburg παραμένουν εξαιρετικές, αφού η Alexandra συνεργάζεται με την πρώην πεθερά της και εργάζεται ως σχεδιάστρια επίπλων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ