Follow us

Τζένη Μελιτά | "Μία παρέα παιδιών μού απηύθυνε τον λόγο με χυδαίο τρόπο, φοβήθηκα..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για το περιστατικό που της συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας.

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά Instagram

Ένα περιστατικό που βίωσε το απόγευμα της Δευτέρας ανέφερε σήμερα το μεσημέρι η Τζένη Μελιτά, μέσα από την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν". Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τον Φώτη Σεργουλόπουλο μία ιστορία που όπως χαρακτηριστικά λέει, την έκανε να φοβηθεί.

Η Τζένη Μελιτά είναι η φετινή παρουσιάστρια της Eurovision | "Θα δουλέψω σαν το σκυλί…"

Πιο αναλυτικά, η Τζένη Μελιτά σημείωσε πως το απόγευμα της Δευτέρας, και καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από τη βόλτα που είχε πάει με τον σκύλο της, μία παρέα αγοριών της απηύθυνε τον λόγο με χυδαίο τρόπο με την ίδια να αντιδράει λέγοντάς τους "έλεος". Μάλιστα, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε πως η έντονη αντίδρασή της την έβαλε μετά σε σκέψεις για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σε περίπτωση που κάποιος την ακολουθούσε ωστόσο τόνισε πως δεν πρέπει να τρομάζουμε αλλά να αντιδράμε σε οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά.

"Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί κι ένα σκασμό πράγματα. Εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία παρέα αγοριών οι οποίοι θεώρησαν πως σε αυτή την κατάσταση εγώ οφείλω και πρέπει να δεχτώ, κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος… Σφυρίγματα κτλ. Εγώ εκείνη την ώρα, αντέδρασα λέγοντάς τους "έλεος”. Το εννοούσα τόσο πολύ, γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που μία παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει και μετά το σκεφτόμουν και φοβήθηκα…"

"Σκεφτόμουν ότι μήπως επειδή αντέδρασα έτσι και είμαι κοντά στο σπίτι μου, μπορεί να "ανάψει” του ενός… Και φοβήθηκα και δε μπορούσα να απαντήσω και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι δεν πρέπει να τα δεχόμαστε! Και είναι το πιο απλό παράδειγμα."

"Δεν έχω κανένα λόγο να ακούσω ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο και αισθάνθηκα και φόβο, επειδή του απάντησα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει στον δρόμο.", είπε η Τζένη Μελιτά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ