Follow us

Γιώργος Καράβας | "Το GNTM νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει"

Όλα όσα είπε το μοντέλο για το τηλεοπτικό του μέλλον.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καράβας Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Night Out" βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καράβας. Ο κριτής του GNTM μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

"Shopping Star" | Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση της Βίκυς Καγιά

Το μοντέλο αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το συμβόλαιό του με το Star λήγει σε λίγες μέρες ενώ σημείωσε πως οτιδήποτε και να γίνει, το GNTM έχει τελειώσει για εκείνον. Ο Γιώργος Καράβας τόνισε πως έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει επαγγελματικά ενώ παραδέχτηκε πως θέλει και μπορεί να γίνει κεντρικός παρουσιαστής μιας που πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

"Το GNTM είναι ένα πρόγραμμα που έχω σαφέστατα αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το Star, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει."

"Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό που θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, γιατί όχι και στην παρουσίαση."

"Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Μπορώ να γίνω κεντρικός παρουσιαστής. Και το λέω κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους.", σημείωσε ο Γιώργος Καράβας.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ