Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου μάς ξεναγεί στους Παξούς και στα γυρίσματα της σειράς "Maestro"

Οι υπέροχες φωτογραφίες της από τις μέρες της στο νησί.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Στους Παξούς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς "Maestro" που γίνονται εκεί. Η ταλαντούχα ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί με το cast της σειράς, με σκοπό να γυρίσουν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της δεύτερης, πολυαναμενόμενης σεζόν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Κλέλια Ανδριολάτου | Έβαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα για τις ανάγκες του Maestro

Η όμορφη Κλέλια Ανδριολάτου δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρον την παραμονή της στους Παξούς αλλά και το "reunion" αυτό με τους συναδέλφους της. Η ίδια δημοσιεύει μάλιστα συνεχώς φωτογραφίες από τις μέρες της εκεί, ξεναγώντας μας στα πανέμορφα τοπία των Παξών και μεταφέροντάς μας το κλίμα που υπάρχει τόσο backstage όσο και όταν σβήνουν τα φώτα.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε με τους followers της μία selfie με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιώργο Μπένο ενώ λίγο νωρίτερα είχε δημοσιεύσει μία εικόνα από τη θέα του δωματίου της αλλά και από τις βραδινές συναντήσεις του cast.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μάς ξεναγεί στους Παξούς και στα γυρίσματα της σειράς "Maestro"
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ