Follow us

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

"Είναι μία τυπική διαδικασία που πιθανότατα χαροποιεί όλους τους κοντινούς γύρω γύρω που θα ήθελαν να συμβεί."

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Dot." και τη δημοσιογράφο Γωγώ Αυγερινοπούλου παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή ενώ δε δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις.

Κατερίνα Γερονικολού | Ποζάρει με νυφικό στο Instagram και οι θαυμαστές της, την αποθεώνουν

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού τονίζοντας πως οι δυο τους πλέουν μένουν μαζί. Ο ίδιος σημείωσε πως είναι ένα βήμα που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους και τους γνωστούς τους ενώ δήλωσε πως αυτό που έχουν δεν απέχει πολύ από τον γάμο.

"Δεν μου αρέσει και ποτέ δεν μου άρεσε να προγραμματίζω πράγματα. Οπότε, αν έρθει καλώς, δεν θα πω όχι. Δεν είναι όμως ότι θα το προκαλέσω και θα μετράω μέρες.", σημείωσε ο ηθοποιός για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

"Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη. Μένουμε μαζί. Είναι μία τυπική διαδικασία που πιθανότατα χαροποιεί όλους τους κοντινούς γύρω γύρω που θα ήθελαν να συμβεί. Δεν απέχει ουσιαστικά αυτό που έχουμε.", είπε για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Breakfast@Star" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ