Follow us

Βάσω Λασκαράκη | "Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε πως ήμουν έγκυος"

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το δέσιμο που την ενώνει με την Αθηνά Οικονομάκου.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη | Η έξοδος για φαγητό και το χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram NDP Photo Agency

Είναι γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη ενώνεται με μία δυνατή φιλία με τη συνάδελφό της, Αθηνά Οικονομάκου, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Μάλιστα, ηθοποιός, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!, μίλησε για την κουμπάρα και γειτόνισσά της, καθώς και για τη γνωριμία μεταξύ τους.

"Με την Αθηνά έχουμε δέσει πολλά χρόνια. Τη γνώρισα το 2009, όταν ήρθε να με αντικαταστήσει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση "Το άνθος του κάκτου". Η Μιμή θα πήγαινε την παράσταση περιοδεία από τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω, καθώς είχα συνεχή γυρίσματα για την Πολυκατοικία", είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

"Αργότερα πήγα και τους είδα στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλήσαμε περισσότερο με την Αθηνά, πήγαμε για ποτό και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Εκεί που πολλοί θα μιλούσαν για ίντριγκα καθώς η Αθηνά με "αντικατέστησε", εμείς γίναμε φίλες και την επόμενη χρονιά παίξαμε μαζί στα "Κλεμμένα όνειρα", όπου για ενάμιση χρόνο ήμασταν συνεχώς μαζί. Η Αθηνά ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε πως ήμουν έγκυος, σε εκείνη είπα πως θα έφευγα από το σίριαλ – έφυγα στον 5ο μήνα", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ