Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | "Tο παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων, έχω κάνει κι εγώ."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο και την υιοθεσία.

MissBloom TEAM
Παναγιώτα Βλαντή Instagram

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" η Παναγιώτα Βλαντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Αλέξη Μίχα για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο αλλά και στις σκέψεις που έχει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της για την υιοθεσία ενός παιδιού.

Η Παναγιώτα Βλαντή σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο

Συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε πως ο σύζυγός της την έκανε να σκεφτεί τον γάμο καθώς πριν από αυτόν, δεν ήταν κάτι που την ενδιέφερε. Η ίδια τόνισε μάλιστα πως η τελετή του γάμου τους ήταν όπως ακριβώς την ήθελε, αν και άργησε έναν χρόνο λόγω covid. Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων καθώς και πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Η ίδια προέτρεψε μάλιστα τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά να μην αγχώνονται υπογραμμίζοντας πως όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή.

"Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις."

"Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός."

"Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Ναι, το έχουμε σκεφτεί."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ