Follow us

Βάνα Μπάρμπα | "Η ομορφιά μου είναι η κατάρα μου"

Όλα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα για την εξωτερική της εμφάνιση και την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα NDP

Μία απολαυστική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό "HELLO!" και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Βάνα Μπάρμπα | "Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δε θα είμαι υποψήφια στις εκλογές"

Πιο αναλυτικά, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε πως η ομορφιά της είναι η κατάρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μέχρι και τα 54 χρόνια της ήταν κολλημένη με την εικόνα της. Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ίδια παραδέχτηκε πως πλέον έχει ανάγκη από έναν σύντροφο μιας που η κόρη της, Φαίδρα, έχει πια τη δική της ζωή.

"Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας μου για να τα καταφέρω. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να βελτιωθούν.", ανέφερε σχετικά με την υγεία της.

"Έχω ανάγκη από έναν σύντροφο. Η Φαίδρα έχει μεγαλώσει και με εγκαταλείπει, έχει τη δική της ζωή. Νομίζω όμως πως είμαι έτοιμη να βρω έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσω."

"Πριν από δύο χρόνια απελευθερώθηκα από την ιδέα της εικόνας. Μέχρι τα 54 ήμουν κολλημένη με την εικόνα μου. Η ομορφιά μου είναι η κατάρα μου. Πλέον όμως αποφάσισα ότι αυτή είμαι. Ένα πράγμα κάνω προσέχω την ψυχή μου, αν η ψυχή είναι καλά μπορώ να κάνω τα πάντα.", είπε η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό "HELLO!".

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ