Follow us

"O Karl Lagerfeld ήταν επικριτικός απέναντι στις γυναίκες, τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά, τους μετανάστες και τους επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης"

Η ηθοποιός Jameela Jamil μίλησε με σκληρά λόγια για το Met Gala και την υποκρισία των διάσημων κυριών.

MissBloom TEAM
Karl Lagerfeld SPLASH NEWS

"Απονείμουμε την υψηλότερη δυνατή τιμή σε έναν γνωστό μεγαλομανή...", ήταν ένα από τα πράγματα που είπε η Jameela Jamil για τον Karl Lagerfeld, σε σχόλιο που έκανε για το φετινό Met Gala, το οποίο τίμησε φέτος τον γνωστό σχεδιαστή μόδας που έφυγε από τη ζωή το 2019.

Anna Wintour | Ο διάσημος που είναι ανεπιθύμητος εφ' όρου ζωής στο Met Gala

H γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια, λίγες ώρες μετά το φετινό Met Gala, δημοσίευσε στα προσωπικά της social media ένα κείμενο μέσα από το οποίο κατέκρινε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, κάνοντας λόγο για "επιλεκτικό cancel culture". Πιο αναλυτικά, η Jameela Jamil "έριξε τα πυρά της" στους φεμινιστές και τις φεμινίστριες που παραβρέθηκαν στο φετινό Met Gala, λέγοντας χαρακτηριστικά πως γιόρτασαν έναν άντρα που ήταν κακός με τις γυναίκες, με τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά, με τους μετανάστες αλλά και με όσους έχουν επιβιώσει από σεξουαλικές επιθέσεις. Η ίδια μίλησε για ηθική, κανόνες και δικαιώματα ενώ υπογράμμισε πως από τότε που ανακοινώθηκε το φετινό θέμα, μεσολάβησε ένας ολόκληρος χρόνος κατά τον οποίο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί.

"Χθες βράδυ το Χόλιγουντ και η μόδα κράτησαν τη σιωπή τους όταν πολλές διάσημες φεμινίστριες επέλεξαν να τιμήσουν στο υψηλότερο επίπεδο, έναν άνδρα που ήταν τόσο δημόσια σκληρός με τις γυναίκες, τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά, τους μετανάστες και τους επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης. Και όλα τα γυναικεία έντυπα και οι fans στο διαδίκτυο, επέλεξαν να το αγνοήσουν αυτό με χαρά. Κανείς δεν έχει τέλεια ηθική, τουλάχιστον εγώ όχι, αλλά Χριστέ μου, είχαμε έναν χρόνο για να το διορθώσουμε αυτό εδώ, και να μην απονείμουμε την υψηλότερη δυνατή τιμή σε έναν γνωστό μεγαλομανή… και όλοι αποφάσισαν ξαφνικά πως μπορούμε να διαχωρίσουμε την τέχνη από τον καλλιτέχνη όταν αυτό είναι -βολικό-. Και είναι ένας κανόνας για εμάς και ένας άλλος κανόνας για όλους τους άλλους. Χθες το βράδυ παραιτηθήκαμε από το δικαίωμά μας να μας παίρνουν στα σοβαρά για οτιδήποτε σημαντικό."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ