Follow us

Γιούλικα Σκαφιδά | "Πάγωσα για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν ήξερα τι θα κάνει, αν θα σηκωθεί πάνω, θα..."

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ένα από τα πράγματα που της έχουν συμβεί στο θεατρικό σανίδι και το οποίο όπως χαρακτηριστικά λέει, την έκανε να "παγώσει".

MissBloom TEAM
Γιουλίκα Σκαφιδά Instagram

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" παραχώρησε η Γιούλικα Σκαφιδά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στα ευτράπελα που έχει ζήσει πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής | "Υποτίθεται ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία…"

Πιο συγκεκριμένα, η Γιούλικα Σκαφιδά τόνισε πως οι ηθοποιοί στο θέατρο βιώνουν διαφορετικές δυσκολίες από αυτούς στην τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο θεατρικό σανίδι συμβαίνουν πολλά. Η ίδια μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό που της συνέβη κάποτε με έναν θεατή και το οποίο όπως λέει, την έκανε να "παγώσει".

"Πάνω στη δουλειά συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Έχουμε άγχος, τα πράγματα είναι απαιτητικά, ο κόσμος είναι κι αυτός απαιτητικός, καμιά φορά ξεχνιούνται και νομίζουν ότι βλέπουν τηλεόραση και μιλάνε, νευριάζουν, σε δείχνουν με το δάχτυλο…Στο Εθνικό είχε τύχει ένα δυσάρεστο που ένας κύριος από την πλατεία είχε πεταχτεί και είχε πει ότι δεν είναι ωραίο. Είχε μια σκηνή βίας και είχε πει ότι δεν είναι ωραίο να δείχνουμε βία στο θέατρο. Πάγωσα για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν ήξερα τι θα κάνει, αν θα σηκωθεί πάνω, θα συνεχίσει, θα κάτσει κάτω. Τελικά ευτυχώς κάθισε και συνεχίσαμε τη σειρά.", σημείωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ