Follow us

"Σασμός" | Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποχωρεί από την επιτυχημένη σειρά - Η on camera ανακοίνωσή του

"Δε θα είμαι την επόμενη σεζόν στη σειρά..."

MissBloom TEAM
Σασμός Instagram @sasmos_alphatv

Ο "Σασμός" είναι δίχως αμφιβολία μία από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα πολύ από τους τηλεθεατές τα δύο τελευταία χρόνια, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Η πλοκή του έργου και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί που συμμετέχουν καταφέρνουν να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις -κάθε φορά-, με την ίδια ανυπομονησία.

H Μαρία Τζομπανάκη πιο όμορφη από ποτέ, σε μία σπάνια φωτογραφία από τα παλιά

Μάλιστα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η πετυχημένη σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με κάποιες όμως αλλαγές. Μία από αυτές τις αλλαγές φαίνεται πως θα είναι και η αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξανδρή. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ευθύμη Φαρμάκη αποκάλυψε χθες βράδυ στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών πως δε θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά υπογραμμίζοντας πως το συμβόλαιό του ήταν για έναν χρόνο.

"Δεν θα είμαι την επόμενη σεζόν στη σειρά. Η συμφωνία ήταν να είμαι για ένα χρόνο. Η αρχική συμφωνία είναι να είναι ο ρόλος για μια χρονιά. Οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού μου λένε στο δρόμο "σκότωσέ τους όλους”. Το απολαμβάνω όταν οι άνθρωποι είναι ευγενείς.", σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ