Follow us

Anna Nicole Smith | Δείτε πώς είναι σήμερα η 16χρονη κορη της, Dannielynn Birkhead

Η κόρη της Anna Nicole Smith σε σπάνια δημόσια εμφάνιση της στο πλευρό του πατέρα της.

Anna Nicole Smith ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η playmate του περιοδικού Playboy, Anna Nicole Smith, μπορεί να έφυγε από τη ζωή το Φεβρουάριο του 2007, ωστόσο άφησε τη συνέχειά της, μέσω της πανέμορφης κόρης της, Dannielynn Birkhead.

Το φωτομοντέλο και ηθοποιός, γέννησε την κόρη της, Dannielynn Birkhead στις 7 Σεπτεμβρίου του 2006 και 5 μήνες αργότερα απεβίωσε, από υπερβολική χρήση ουσιών. Τραγική ειρωνεία ήταν ότι τρεις μέρες μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της, έχασε τον γιο της Daniel Wayne Smith, (παιδί από τον πρώτο γάμο με τον Billy Smith) από υπερβολική δόση, γεγονός που δεν ξεπέρασε ποτέ.

Anna Nicole Smith | Δείτε πώς είναι σήμερα η 16χρονη κορη της, Dannielynn Birkhead

Μετά από αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις, ο Larry Birkhead, αποφάσισε να κερδίσει την πατρότητα της μικρής Dannielynn, με ένα τεστ DNA. Η 16χρονη Dannielynn φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ σύμφωνα με πηγές της DailyMail, πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο, είναι προσγειωμένη, ταπεινή και καλή μαθήτρια.

Dannielynn Birkhead

Στην πρόσφατη σπάνια εμφάνιση της, όπου αποφάσισε να συνοδεύσει τον πατέρα της και φωτογράφο στο "149th Kentucky Derby", σχολιάστηκε από όσους την είδαν, ως ο κλώνος της μητέρας της, Anna Nicole Smith. Φορούσε ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα, όπου αναδείκνυε την ομορφιά της και έκανε ακόμα πιο αισθητή την ομοιότητα με τη μητέρα της. Στη φωτογραφία πάντως, τη βλέπουμε να ποζάρει ευτυχισμένη δίπλα στον πατέρα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ