Follow us

Αλέξης Τσίπρας σε Δανάη Μπάρκα | "Υπόσχομαι να σας κάνω follow στο Instagram…"

"Δε με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια…".

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραχώρησε μία άκρως απολαυστική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα ενώ μεταξύ άλλων, της έδωσε μία αναπάντεχη υπόσχεση.

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη | "Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, αναφέρθηκε στην οικογένειά του ενώ δε δίστασε να κάνει λόγο για τα social media και τη δράση του εκεί. Μάλιστα, όταν η συζήτηση "έφτασε" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε πως τη στενοχωρεί που δεν την ακολουθεί στην πλατφόρμα του Instagram και του Tik Tok, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπόσχεται πως αν κερδίσει τις εκλογές θα της "χαρίσει" το follow του.

"Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί όλα αυτά και περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι, να κάνουν χιούμορ, να έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, στα οποία δεν με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια αλλά ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση θα αλλάξει αυτό.", σημείωσε χιουμοριστικά η Δανάη Μπάρκα ενώ ο Αλέξης Τσίπρας, με χαμόγελο στα χείλη, απάντησε το εξής :

"Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ